Naručivanje, plaćanje i reklamacije


Kupovina putem online prodavnice Such A Tavan je jednostavna. U nastavku možete pronaći sve informacije kako da naručite željene proizvode.

Registracija/ Prijava

Kupovina putem sajta moguća je za sve registrovane korisnike. Proces registracije je jednostavan i možete ga brzo obaviti u svega par koraka. Odaberite opciju „Registracija novog korisnika“ i navedite ime i prezime, mejl adresu i upišete željenu lozinku. Nakon potvrde dugmeta „Registruj se“ dobićete podatke za registraciju na navedenu mejl adresu. Da biste potvrdili registraciju potrebno je da pratite instrukcije iz navedenog mail-a.

Ukoliko ste postojeći korisnik, da biste obavili kupovinu potrebno je da se prijavite tako što ćete odabrati opciju “Prijava” i uneti svoju email adresu i lozinku.

Pronalazak željenog proizvoda 

Do željenog proizvoda možete doći pretragom putem glavnog menija, odabirom brenda, kategorije proizvoda ili boje, kao i pomoću polja za brzu pretragu. Kada pronađete proizvod koji želite da poručite, kliknite na njegovu sliku kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom. Željenii proizvod odabirom opcije "Dodaj u korpu" ubacujete u svoju onlajn korpu. Ukoliko želite da kupite još proizvoda ponovite postupak. Kada ste završili sa kupovinom prelazite na opciju “Plaćanje”.

Plaćanje

Plaćanje je moguće izvršiti pouzecem,  prilikom dostave na kucnu adresu. Plaćanje kuriru prilikom dostave moguće je isključivo u gotovini u dinarskoj protivvrednosti.

 

Dostava

Isporuka porudžbine je u roku od tri do pet radnih dana od trenutka naručivanja. Isporuku vrši kurirska služba Post Express radnim danima od 08:00 do 16:00h i subotom od 08:00 do 13:00h. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom isporuku možete da očekujete u roku od pet dana.

Prodavac je u obavezi da isporuči naručenu robu.U slučaju sumnje u tačnost navedenih podataka od strane kupca naša prodavnica zadržava pravo pozivanja kupca telefonom radi provere istih ili , ukoliko ne uspe da kontaktira kupca , otkazivanjem narudžbenice o čemu će kupac biti obavešten putem e-maila.
Prodavac je obavezan da robu isporuči neoštećenu, u roku koji je naveden kupcu u predračunu a koji se dostavlja kupcu na e-mail adresu .

Važna napomena

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke.Ukoliko na transportnom pakovanju uočite oštećenja,zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.

Reklamacije 

Posiljku mozete vratiti ili zameniti u roku 48 sati od prijema a mi cemo Vam vratiti novac. Novac vracamo prilikom preuzimanja posiljke Post Net uplatnicom a u slucaju kupovine preko Paypal naloga, novac varacamo na racun koji nam navedete za uplatu. U slucaju vracanja posiljke postarinu placa kupac.